Майда бирок, маанилүү кеңештер

0

Каганат.

Жаны сатып алган самынды пайдалануудан мурда, батареяга же печканын кырына коюп алып, анан колдонсо, ал кир жууган учурда эки эсе кобурот.

Пияздын кабыгын жазында картошка отургузуу учурунда, башкача айтканда урон салган ункурго кабыкты кошо комсо, кабык чиригенден кийин, картошканын “душманы” болгон калорат жугунан сактайт.

Лимондун согу бычактын мизиндеги, жез буюмдардагы, дасторкондогу чайдын тагын кетирип, мрамор  плиталарды жана кафелдерди жаркырата тазалайт.

Ак кирлерди агартуунун эн жонокой жолдорунун бири, 1 чака ысык сууга 2 аш кашык осумдук майын 1 стакан “Белизна ” жана 200 г. айна кошуп кирди чылап коюп эртеси жууп салса таза, аппак болуп кетет.   

Эртең менен жок дегенде бир чыны чай менен бир кесим нан жеп кетишиңиз керек. Эртең мененки тамакты калтыруу ошол күнкү эс тутумуңузга, бир нерсени кабыл алууңузга терс таасирин тийгизет.

Бардык азык-түлүктөрүңүздү акырындык менен бузулуусу үчүн  муздаткычта кармаңыз. Мөөнөтү өткөндөр болсо колдонуп албоо үчүн сорттоп ыргытып туруңуз.

Эгерде сиз дайыма олтуруп иштөөчү жумушта иштесеңиз, анда саат сайын үч мүнөтүңүздү  көнүгүү жасоого жумшап туруңуз.

Булак:Каганат

Бөлүшүү:

Пикир

он эки + он үч =